Showroom

Heeft u dat ook wel eens? Dat je vanaf een plaatje moet kijken, of je dat meubel, die boom of die tegel mooi vindt of niet? Wanneer we een tuinontwerp bespreken met onze klant, krijgen we vaak de vraag: ‘Hoe ziet dat er dan uit?’

Onze showroom hebben we ingericht met talloze voorbeelden van bestratingen, tegels, stapelmuurtjes, siersplit of hout-toepassingen.  Wanneer wij met u het tuinontwerp hebben besproken, hebben we voor u een materiaal voorstel gereed voor de inrichting van uw tuin en leiden wij u door onze showroom.Om uw inbeeldingsvermogen in een tuinontwerp te verhogen. Want het beleven van kleur en ruimte maakt het maken van keuzes voor de juiste materialen zo veel makkelijker.

Waterelementen

Als je twintig jaar geleden ‘iets’ met water in je tuin wilde, had je niet veel meer keus dan een vijver. Tegenwoordig zijn de toepassingen op het gebied van water legio. Waterornamenten zijn er in allerlei vormen en maten: een ruwe steen, een granieten ornament, drie palissaden, een watertegel of een rvs water-element.

Allemaal kunnen ze functioneren met een gesloten watercircuit.  Zelfs een waterval of een beekloop hoeft niet meer perse in combinatie met een vijver aangelegd  te worden . Als je wel van de gezelligheid van kabbelend water houdt, maar  de praktische bezwaren van een vijver niet wilt, is dat een uitstekende uitkomst.

Waar de natuurlijke vijver in de jaren 80 en 90 immens populair was, heeft de strakke vijver duidelijk aan terrein gewonnen de laatste jaren. Met zijn strakke randafwerking, past hij prima in een modern tuinontwerp. Om een vijver ‘kindvriendelijk’ te maken, kan hij ook verhoogd aangelegd worden. Op het gebied van waterelementen hebben wij inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd.

Tuinontwerp en foto gallerij

In onze showroom in Ochten hebben we aan twee zijden 3D animaties en bijbehorende 2D  tuinontwerpen opgehangen. Op deze manier krijgt u inzicht in de manier zoals wij tuinen ontwerpen. Er zijn talloze voorbeelden te vinden van strakke, speelse, ronde en diagonale tuinontwerpen. Ook kunt u ideeën opdoen of aan de hand van de tuinontwerpen aangeven wat u leuk lijkt. Er zijn diverse soorten stijlen te bewonderen; sommige tuinontwerpen worden zelfs ondersteund met foto’s die het eindresultaat van de tuinaanleg weergeven.

Enthousiast geworden of nieuwsgierig naar meer informatie?

Neem contact op

  Harde werkers. Komt afspraken na.

  In 6 werkdagen werd onze nieuwe achtertuin aangelegd. Goed advies, mooi ontwerp, innovatie ideeën, luisterend oor naar de klant, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prettig om mee samen te werken. Harde werkers. Komt afspraken na. Dit was onze tweede opdracht (ook voortuin aangelegd in april 2006). Aanbevolen!

  Edward, Tiel

  Goede advies, prettig in omgang

  Goed en gedegen advies. Prettig in omgang en denkt goed mee tav de wensen.

  Han, Wageningen

  Deskundige hovenier die meedenkt

  Onze ervaring is dat we met een zeer deskundige hovenier te maken hebben die meedenkt, zijn afspraken nakomt en goed communiceert.

  Nynke, Wageningen

  Goed en flexibel

  Goede adviezen. Goed meedenken. Betrouwbaar personeel. Flexibel met aanpassingen.

  Jan, Veenendaal

  Duidelijke offerte, goede uitvoering

  Naast een mooi tuinplan met onze wensen hierin verwerkt..ook een duidelijke offerte en vooral..goed uitgevoerd werk en nakomen van de afspraken.

  Frank en Simone, Zetten

  Goede nazorg

  Dit hoveniersbedrijf heeft eerder al onze voortuin aangelegd. Mede het originele ontwerp en de goede nazorg, deden ons besluiten om ook onze achtertuin aan te laten leggen. Toen er een boom dood ging in de voortuin, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en werd hij meteen vervangen

  Esther, IJzendoorn

  Enorme verbetering

  Kuus Totaaltuinen heeft zich vanaf het begin van het traject verdiept in onze ideeën. De ervaring van Kuus heeft ervoor gezorgd dat kleine aanpassingen hebben geleid tot een enorme verbetering van het uiteindelijke resultaat.

  Robert, Kesteren

  Ga zo door!

  Ga zo door!

  Elly en Theo, Wageningen

  Klant centraal

  Klant staat centraal en wordt voorzien van deskundig advies. Wijzigingen zijn op elk moment mogelijk en bespreekbaar en er wordt goed afgestemd op de wensen en voorkeuren. Bij het voorstel van de beplanting en dergelijke zouden voorbeeldfoto’s voor een betere inbeelding van de tuin gewenst zijn. Zelf op namen zoeken op internet kan nog verschillende, vertekenende resultaten geven.

  René, Wageningen

  Prettig en professioneel

  – prettig en professioneel intake gesprek – tuinontwerp voldeed aan wensen incl. optionele uitbreidingen – goed advies in materiaalkeuze en beplantingschema – eerlijk en open communicatie, flexibel, goed bereikbaar – harde werkers, nauwkeurig en klantvriendelijk – tuin netjes opgeleverd.
  Specificatie offerte kan op bepaalde onderdelen wat gedetailleerder. Dit voorkomt misverstanden als werkzaamheden al zijn aangevangen.

  Bart, Maurik