Beplantings voorbeelden

In onze modeltuin zijn talloze ingeplante borders te zien. Zo kunt u leuke ideeën opdoen welke beplanting geschikt is rondom een vijver of in een verhoogde bloembak. Ook zijn er voorbeelden van wat wij ‘de juiste kleur-blad combinatie’ noemen. Onze modeltuinen in Kesteren zijn een waar bodembedekker paradijs. Voor het opvullen van een strakke border of het creëren van een ‘veldje’ kun je hiermee dus veel ideeën opdoen. Geïnteresseerden in bomen kunnen hun hart ophalen op het bomenveld. Dit is een boomschorsveld waar honderden bomen als voorbeeld uitgestald staan: dakbomen, treurbomen, leibomen, groenblijvende en smalblijvende bomen, et cetera.

Waterelementen

Als je twintig jaar geleden ‘iets’ met water in je tuin wilde, had je niet veel meer keus dan een vijver. Tegenwoordig zijn de toepassingen op het gebied van water legio. Waterornamenten zijn er in allerlei vormen en maten: een ruwe steen, een granieten ornament, drie palissaden, een watertegel of een kruik.

Allemaal kunnen ze functioneren met een gesloten watercircuit. Dat houdt in dat onder het waterornament een opvangbassin wordt geplaatst, van waaruit het water weer door het ornament wordt gepompt. Zelfs een waterval of een beekloop hoeft niet meer persé in combinatie met een vijver aan te worden gelegd. Hierdoor heb je wel de gezelligheid van kabbelend water, maar niet meer de praktische bezwaren van een vijver.

Naast de natuurlijke vijver, heeft de strakke vijver duidelijk aan terrein gewonnen de laatste jaren. Met zijn strakke randafwerking, past hij prima in een strak tuinontwerp. Om een vijver ‘kindvriendelijk’ te maken, kan hij ook verhoogd aangelegd worden. Op het gebied van waterelementen hebben wij inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd. Als u onze modeltuin bezoekt stralen we dat ook zeker uit.

Tuinontwerp en foto gallerij

Langs de rand van de modeltuinen in Kesteren hebben we aan twee zijden foto’s en tuinontwerpen opgehangen. Op deze manier krijgt u inzicht in de manier zoals wij tuinen ontwerpen. Er zijn talloze voorbeelden te vinden van strakke, speelse, ronde en diagonale tuinontwerpen. Ook kunt u ideeën opdoen of aan de hand van de tuinontwerpen aangeven wat u leuk lijkt. Er zijn diverse soorten stijlen te bewonderen; sommige tuinontwerpen worden zelfs ondersteund met foto’s die het eindresultaat van de tuinaanleg weergeven.

Enthousiast geworden of nieuwsgierig naar meer informatie?

Neem contact op

  Harde werkers. Komt afspraken na.

  In 6 werkdagen werd onze nieuwe achtertuin aangelegd. Goed advies, mooi ontwerp, innovatie ideeën, luisterend oor naar de klant, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prettig om mee samen te werken. Harde werkers. Komt afspraken na. Dit was onze tweede opdracht (ook voortuin aangelegd in april 2006). Aanbevolen!

  Edward, Tiel

  Goede advies, prettig in omgang

  Goed en gedegen advies. Prettig in omgang en denkt goed mee tav de wensen.

  Han, Wageningen

  Deskundige hovenier die meedenkt

  Onze ervaring is dat we met een zeer deskundige hovenier te maken hebben die meedenkt, zijn afspraken nakomt en goed communiceert.

  Nynke, Wageningen

  Goed en flexibel

  Goede adviezen. Goed meedenken. Betrouwbaar personeel. Flexibel met aanpassingen.

  Jan, Veenendaal

  Duidelijke offerte, goede uitvoering

  Naast een mooi tuinplan met onze wensen hierin verwerkt..ook een duidelijke offerte en vooral..goed uitgevoerd werk en nakomen van de afspraken.

  Frank en Simone, Zetten

  Goede nazorg

  Dit hoveniersbedrijf heeft eerder al onze voortuin aangelegd. Mede het originele ontwerp en de goede nazorg, deden ons besluiten om ook onze achtertuin aan te laten leggen. Toen er een boom dood ging in de voortuin, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en werd hij meteen vervangen

  Esther, IJzendoorn

  Enorme verbetering

  Kuus Totaaltuinen heeft zich vanaf het begin van het traject verdiept in onze ideeën. De ervaring van Kuus heeft ervoor gezorgd dat kleine aanpassingen hebben geleid tot een enorme verbetering van het uiteindelijke resultaat.

  Robert, Kesteren

  Ga zo door!

  Ga zo door!

  Elly en Theo, Wageningen

  Klant centraal

  Klant staat centraal en wordt voorzien van deskundig advies. Wijzigingen zijn op elk moment mogelijk en bespreekbaar en er wordt goed afgestemd op de wensen en voorkeuren. Bij het voorstel van de beplanting en dergelijke zouden voorbeeldfoto’s voor een betere inbeelding van de tuin gewenst zijn. Zelf op namen zoeken op internet kan nog verschillende, vertekenende resultaten geven.

  René, Wageningen

  Prettig en professioneel

  – prettig en professioneel intake gesprek – tuinontwerp voldeed aan wensen incl. optionele uitbreidingen – goed advies in materiaalkeuze en beplantingschema – eerlijk en open communicatie, flexibel, goed bereikbaar – harde werkers, nauwkeurig en klantvriendelijk – tuin netjes opgeleverd.
  Specificatie offerte kan op bepaalde onderdelen wat gedetailleerder. Dit voorkomt misverstanden als werkzaamheden al zijn aangevangen.

  Bart, Maurik