Kindvriendelijke tuin in Wageningen

De gebruiksvriendelijkheid voor kleine kinderen, gecombineerd met goed zicht van de ouders op de tuin zijn de speerpunten in dit tuinontwerp in Wageningen

Vlak na de garage verloopt de tuin circa 40 cm naar beneden toe. In deze tuin in Wageningen kun je op twee manieren in het lagere tuingedeelte komen. Je kunt het pad rechtdoor volgen het trappetje af, of het glooiende cirkelpaadje af naar beneden. Het glooiende paadje is tijdens de tuinaanleg erg makkelijk aangelegd om met het fietsje of de kinderwagen naar beneden te gaan.

Het lager gelegen gedeelte is tijdens de tuinaanleg ingericht met een tweede terras en een royaal gazon. In de hoek naast het trappetje is de vaste zandbak
geplaatst, die kan worden afgesloten met een deksel. Op deze plek is de zandbak goed in de gaten te houden vanuit de keuken of woonkamer.

De pergola heeft in het tuinontwerp een dubbelfunctie. Buiten het feit dat je hem kunt laten begroeien en hij sfeer geeft, fungeert hij eveneens als schommel.Ook de watersteen bij het boventerras is kindvriendelijk. Door het gesloten waterbassin kunnen kinderen nooit in het water komen, maar heb je wel een speels waterornament.

De beplanting van deze tuinaanleg in Wageningen is weelderig en seizoen verspringend aangelegd, zodat je het hele jaar door voldoende kleur hebt.

Jaar: 2001
Plaats: Wageningen

Enthousiast geworden of nieuwsgierig naar meer informatie?

Neem contact op

  Harde werkers. Komt afspraken na.

  In 6 werkdagen werd onze nieuwe achtertuin aangelegd. Goed advies, mooi ontwerp, innovatie ideeën, luisterend oor naar de klant, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prettig om mee samen te werken. Harde werkers. Komt afspraken na. Dit was onze tweede opdracht (ook voortuin aangelegd in april 2006). Aanbevolen!

  Edward, Tiel

  Goede advies, prettig in omgang

  Goed en gedegen advies. Prettig in omgang en denkt goed mee tav de wensen.

  Han, Wageningen

  Deskundige hovenier die meedenkt

  Onze ervaring is dat we met een zeer deskundige hovenier te maken hebben die meedenkt, zijn afspraken nakomt en goed communiceert.

  Nynke, Wageningen

  Goed en flexibel

  Goede adviezen. Goed meedenken. Betrouwbaar personeel. Flexibel met aanpassingen.

  Jan, Veenendaal

  Duidelijke offerte, goede uitvoering

  Naast een mooi tuinplan met onze wensen hierin verwerkt..ook een duidelijke offerte en vooral..goed uitgevoerd werk en nakomen van de afspraken.

  Frank en Simone, Zetten

  Goede nazorg

  Dit hoveniersbedrijf heeft eerder al onze voortuin aangelegd. Mede het originele ontwerp en de goede nazorg, deden ons besluiten om ook onze achtertuin aan te laten leggen. Toen er een boom dood ging in de voortuin, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en werd hij meteen vervangen

  Esther, IJzendoorn

  Enorme verbetering

  Kuus Totaaltuinen heeft zich vanaf het begin van het traject verdiept in onze ideeën. De ervaring van Kuus heeft ervoor gezorgd dat kleine aanpassingen hebben geleid tot een enorme verbetering van het uiteindelijke resultaat.

  Robert, Kesteren

  Ga zo door!

  Ga zo door!

  Elly en Theo, Wageningen

  Klant centraal

  Klant staat centraal en wordt voorzien van deskundig advies. Wijzigingen zijn op elk moment mogelijk en bespreekbaar en er wordt goed afgestemd op de wensen en voorkeuren. Bij het voorstel van de beplanting en dergelijke zouden voorbeeldfoto’s voor een betere inbeelding van de tuin gewenst zijn. Zelf op namen zoeken op internet kan nog verschillende, vertekenende resultaten geven.

  René, Wageningen

  Prettig en professioneel

  – prettig en professioneel intake gesprek – tuinontwerp voldeed aan wensen incl. optionele uitbreidingen – goed advies in materiaalkeuze en beplantingschema – eerlijk en open communicatie, flexibel, goed bereikbaar – harde werkers, nauwkeurig en klantvriendelijk – tuin netjes opgeleverd.
  Specificatie offerte kan op bepaalde onderdelen wat gedetailleerder. Dit voorkomt misverstanden als werkzaamheden al zijn aangevangen.

  Bart, Maurik