Persoonlijk gesprek

Wanneer u geïnteresseerd bent in tuinaanleg, maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit is erg belangrijk, omdat we dan een goed inzicht krijgen in u als persoon. Immers, het tuinontwerp moet aansluiten bij hoe u als persoon en wat u mooi vindt. Ook het interieur vertelt ons het één en ander over uw smaak. Doel is het creëren van een behaaglijke buitenruimte, waarin u zich in thuis voelt.

Praktische haalbaarheid

Uiteraard meten we ook gelijk de tuin op, zodat we weten hoe groot de tuin is. Vervolgens gaan we met u in gesprek. U kunt toelichten welke plannen u met de tuin heeft en wat uw verwachtingen zijn. Wij dragen ter plekke natuurlijk al enkele suggesties aan en bekijken of uw wensen praktisch haalbaar zijn. Ook zullen we u wijzen op zaken waar u zelf niet bij stil staat. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vergunningen, afwatering of bodemverbetering.

Inschatting van kosten

Wanneer een goed inzicht verkregen is welke richting u met uw tuin op wilt, maken we ter plekke een redelijk nauwkeurige inschatting van de kosten die bij de tuinaanleg komen kijken. De kosten worden bepaald door de oppervlakte van de tuin en uw wensen. Bij Kuus TotaalTuinen is het mogelijk om zelf een aantal zaken uit te voeren. U kunt hierbij denken aan het slopen van de tuin, graafwerkzaamheden of het inplanten van uw tuin, uiteraard met professionele ondersteuning.
Dit is van invloed op de kosten die de tuinaanleg met zich meebrengen. Aan het einde van het gesprek wordt in overleg met u besloten of we overgaan tot het maken van een tuinontwerp.

Enthousiast geworden of nieuwsgierig naar meer informatie?

Neem contact op

  Harde werkers. Komt afspraken na.

  In 6 werkdagen werd onze nieuwe achtertuin aangelegd. Goed advies, mooi ontwerp, innovatie ideeën, luisterend oor naar de klant, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prettig om mee samen te werken. Harde werkers. Komt afspraken na. Dit was onze tweede opdracht (ook voortuin aangelegd in april 2006). Aanbevolen!

  Edward, Tiel

  Goede advies, prettig in omgang

  Goed en gedegen advies. Prettig in omgang en denkt goed mee tav de wensen.

  Han, Wageningen

  Deskundige hovenier die meedenkt

  Onze ervaring is dat we met een zeer deskundige hovenier te maken hebben die meedenkt, zijn afspraken nakomt en goed communiceert.

  Nynke, Wageningen

  Goed en flexibel

  Goede adviezen. Goed meedenken. Betrouwbaar personeel. Flexibel met aanpassingen.

  Jan, Veenendaal

  Duidelijke offerte, goede uitvoering

  Naast een mooi tuinplan met onze wensen hierin verwerkt..ook een duidelijke offerte en vooral..goed uitgevoerd werk en nakomen van de afspraken.

  Frank en Simone, Zetten

  Goede nazorg

  Dit hoveniersbedrijf heeft eerder al onze voortuin aangelegd. Mede het originele ontwerp en de goede nazorg, deden ons besluiten om ook onze achtertuin aan te laten leggen. Toen er een boom dood ging in de voortuin, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en werd hij meteen vervangen

  Esther, IJzendoorn

  Enorme verbetering

  Kuus Totaaltuinen heeft zich vanaf het begin van het traject verdiept in onze ideeën. De ervaring van Kuus heeft ervoor gezorgd dat kleine aanpassingen hebben geleid tot een enorme verbetering van het uiteindelijke resultaat.

  Robert, Kesteren

  Ga zo door!

  Ga zo door!

  Elly en Theo, Wageningen

  Klant centraal

  Klant staat centraal en wordt voorzien van deskundig advies. Wijzigingen zijn op elk moment mogelijk en bespreekbaar en er wordt goed afgestemd op de wensen en voorkeuren. Bij het voorstel van de beplanting en dergelijke zouden voorbeeldfoto’s voor een betere inbeelding van de tuin gewenst zijn. Zelf op namen zoeken op internet kan nog verschillende, vertekenende resultaten geven.

  René, Wageningen

  Prettig en professioneel

  – prettig en professioneel intake gesprek – tuinontwerp voldeed aan wensen incl. optionele uitbreidingen – goed advies in materiaalkeuze en beplantingschema – eerlijk en open communicatie, flexibel, goed bereikbaar – harde werkers, nauwkeurig en klantvriendelijk – tuin netjes opgeleverd.
  Specificatie offerte kan op bepaalde onderdelen wat gedetailleerder. Dit voorkomt misverstanden als werkzaamheden al zijn aangevangen.

  Bart, Maurik