Tuinontwerp

De basis  voor een goed tuinontwerp, is dat we een vertrouwde buitenruimte creëren waarin u zich thuis voelt. Belangrijk is dat u  als uw tuin straks klaar is, u het gevoel heeft dat er naar u geluisterd is. Aan welke praktische wensen moet de inrichting van uw tuin voldoen?

Mag er in de tuin geleefd worden, spelen er kinderen in, wordt er rekening gehouden met dagelijks terugkerende handelingen? Eén , twee of drie terrassen? Wel of geen gazon? Wel of geen water? Houdt u van tuinieren, of moet de tuin juist onderhoudsarm worden? Dit zijn allemaal vragen, waarbij wij u helpen het juiste antwoord te vinden.

Eenheid in uw tuin

Andere belangrijke aspecten bij het ontwerpen van uw tuin,  is het bewaren van de eenheid. We benutten de beschikbare ruimte optimaal, maar we gaan  daarbij wel uit van rust.Uw tuin moet samenhangend en in harmonie zijn.We zorgen ervoor, dat alle elementen in uw tuin harmoniëren en in elkaar overlopen. Een goed voorbeeld is een terras. Menige tuin begint na het terras. Bij ons begint de tuin mét het terras. Het is de kunst om juist dat stukje tuin dat voor uw gevoel altijd buiten het beeld van de tuin viel, in het nieuwe tuinontwerp te betrekken.

Nieuwsgierig naar onze projecten?

Bekijk portfolio

  Harde werkers. Komt afspraken na.

  In 6 werkdagen werd onze nieuwe achtertuin aangelegd. Goed advies, mooi ontwerp, innovatie ideeën, luisterend oor naar de klant, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prettig om mee samen te werken. Harde werkers. Komt afspraken na. Dit was onze tweede opdracht (ook voortuin aangelegd in april 2006). Aanbevolen!

  Edward, Tiel

  Goede advies, prettig in omgang

  Goed en gedegen advies. Prettig in omgang en denkt goed mee tav de wensen.

  Han, Wageningen

  Deskundige hovenier die meedenkt

  Onze ervaring is dat we met een zeer deskundige hovenier te maken hebben die meedenkt, zijn afspraken nakomt en goed communiceert.

  Nynke, Wageningen

  Goed en flexibel

  Goede adviezen. Goed meedenken. Betrouwbaar personeel. Flexibel met aanpassingen.

  Jan, Veenendaal

  Duidelijke offerte, goede uitvoering

  Naast een mooi tuinplan met onze wensen hierin verwerkt..ook een duidelijke offerte en vooral..goed uitgevoerd werk en nakomen van de afspraken.

  Frank en Simone, Zetten

  Goede nazorg

  Dit hoveniersbedrijf heeft eerder al onze voortuin aangelegd. Mede het originele ontwerp en de goede nazorg, deden ons besluiten om ook onze achtertuin aan te laten leggen. Toen er een boom dood ging in de voortuin, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en werd hij meteen vervangen

  Esther, IJzendoorn

  Enorme verbetering

  Kuus Totaaltuinen heeft zich vanaf het begin van het traject verdiept in onze ideeën. De ervaring van Kuus heeft ervoor gezorgd dat kleine aanpassingen hebben geleid tot een enorme verbetering van het uiteindelijke resultaat.

  Robert, Kesteren

  Ga zo door!

  Ga zo door!

  Elly en Theo, Wageningen

  Klant centraal

  Klant staat centraal en wordt voorzien van deskundig advies. Wijzigingen zijn op elk moment mogelijk en bespreekbaar en er wordt goed afgestemd op de wensen en voorkeuren. Bij het voorstel van de beplanting en dergelijke zouden voorbeeldfoto’s voor een betere inbeelding van de tuin gewenst zijn. Zelf op namen zoeken op internet kan nog verschillende, vertekenende resultaten geven.

  René, Wageningen

  Prettig en professioneel

  – prettig en professioneel intake gesprek – tuinontwerp voldeed aan wensen incl. optionele uitbreidingen – goed advies in materiaalkeuze en beplantingschema – eerlijk en open communicatie, flexibel, goed bereikbaar – harde werkers, nauwkeurig en klantvriendelijk – tuin netjes opgeleverd.
  Specificatie offerte kan op bepaalde onderdelen wat gedetailleerder. Dit voorkomt misverstanden als werkzaamheden al zijn aangevangen.

  Bart, Maurik