Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op.


Reviews:

Wij hebben een totaal van 37 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6.
Beoordeel ons!

Bezoekadres:
Industrieweg 19
4051 BW Ochten

Postadres:
Floris van Brakellstraat 2
4041 JJ Kesteren

0488 - 48 10 40
info@totaaltuinen.nl

Contactformulier


  Enthousiast geworden of nieuwsgierig naar meer informatie?

  Neem contact op

   Harde werkers. Komt afspraken na.

   In 6 werkdagen werd onze nieuwe achtertuin aangelegd. Goed advies, mooi ontwerp, innovatie ideeën, luisterend oor naar de klant, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prettig om mee samen te werken. Harde werkers. Komt afspraken na. Dit was onze tweede opdracht (ook voortuin aangelegd in april 2006). Aanbevolen!

   Edward, Tiel

   Goede advies, prettig in omgang

   Goed en gedegen advies. Prettig in omgang en denkt goed mee tav de wensen.

   Han, Wageningen

   Deskundige hovenier die meedenkt

   Onze ervaring is dat we met een zeer deskundige hovenier te maken hebben die meedenkt, zijn afspraken nakomt en goed communiceert.

   Nynke, Wageningen

   Goed en flexibel

   Goede adviezen. Goed meedenken. Betrouwbaar personeel. Flexibel met aanpassingen.

   Jan, Veenendaal

   Duidelijke offerte, goede uitvoering

   Naast een mooi tuinplan met onze wensen hierin verwerkt..ook een duidelijke offerte en vooral..goed uitgevoerd werk en nakomen van de afspraken.

   Frank en Simone, Zetten

   Goede nazorg

   Dit hoveniersbedrijf heeft eerder al onze voortuin aangelegd. Mede het originele ontwerp en de goede nazorg, deden ons besluiten om ook onze achtertuin aan te laten leggen. Toen er een boom dood ging in de voortuin, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan en werd hij meteen vervangen

   Esther, IJzendoorn

   Enorme verbetering

   Kuus Totaaltuinen heeft zich vanaf het begin van het traject verdiept in onze ideeën. De ervaring van Kuus heeft ervoor gezorgd dat kleine aanpassingen hebben geleid tot een enorme verbetering van het uiteindelijke resultaat.

   Robert, Kesteren

   Ga zo door!

   Ga zo door!

   Elly en Theo, Wageningen

   Klant centraal

   Klant staat centraal en wordt voorzien van deskundig advies. Wijzigingen zijn op elk moment mogelijk en bespreekbaar en er wordt goed afgestemd op de wensen en voorkeuren. Bij het voorstel van de beplanting en dergelijke zouden voorbeeldfoto’s voor een betere inbeelding van de tuin gewenst zijn. Zelf op namen zoeken op internet kan nog verschillende, vertekenende resultaten geven.

   René, Wageningen

   Prettig en professioneel

   – prettig en professioneel intake gesprek – tuinontwerp voldeed aan wensen incl. optionele uitbreidingen – goed advies in materiaalkeuze en beplantingschema – eerlijk en open communicatie, flexibel, goed bereikbaar – harde werkers, nauwkeurig en klantvriendelijk – tuin netjes opgeleverd.
   Specificatie offerte kan op bepaalde onderdelen wat gedetailleerder. Dit voorkomt misverstanden als werkzaamheden al zijn aangevangen.

   Bart, Maurik